Εταιρια

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της επιχείρησης μας ξεκινά το 1975, όταν οι αδερφοί Λεωνίδας και Ιωάννης Μαμάτσιος αποφάσισαν να λειτουργήσουν, στο ιδιόκτητο οικογενειακό μας οίκημα, ένα νέο κατάστημα εμπορίας και επισκευής ελαστικών παντός τύπου οχημάτων με έδρα την Κοζάνη. Η πρωτοποριακή για την εποχή της αυτή εισδοχή στον κλάδο, καθόσον οι ομοειδείς επιχειρήσεις ακόμη σπάνιζαν στην περιοχή, συνέπιπτε με τη γεωμετρική αριθμητική αύξηση των αυτοκινήτων των δεκαετιών ’70 και ’80, η οποία αποτέλεσε το εφαλτήριο για την εδραίωση μιας υγιούς και αναπτυσσόμενης επιχείρησης, δομημένης στα πρότυπα της οικογενειακής οργάνωσης. Με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και διάθεσης ποιοτικών εμπορευμάτων, θεμελιώσαμε το καίριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με το οποίο εξακολουθούμε να πορευόμαστε ως σήμερα, την εξατομικευμένη πελατοκεντρική προσέγγιση των αναγκών του πελάτη.

Με το πέρας των χρόνων, το βουλκανιζατέρ μας επικεντρώθηκε στην ενασχόληση με τα επιβατικά αυτοκίνητα, αναπτύσσοντας περαιτέρω εξειδικευμένες εργασίες παροχής υπηρεσιών, όπως η ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό στη βάση της απαρέγκλιτης ποιοτικής διαφοροποίησης. Παρέχοντας εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις στους πελάτες μας, θεμελιώσαμε βαθμηδόν την ηγετική μας θέση στον κλάδο, για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, διασφαλίζοντας μια αναπτυξιακή πορεία στο διηνεκές. Ανάγοντας την ικανοποίηση τους στον απόλυτο γνώμονα καθορισμού των προτεραιοτήτων μας, αναπτύξαμε μια σύγχρονη επιχείρηση με στοχοπροσήλωση στα θεμελιώδη αυτά αγαθά που συνθέτουν την ταυτότητα μας στο παρόν και στο μέλλον.

Οδεύοντας στην συμπλήρωση της πρώτης πεντηκονταετείας η, μέχρι πρότινος εκκολαπτόμενη, νέα γενιά ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης, ασπαζόμενη διαρρήδην το οικογενειακό δόγμα της προσήλωσης στις ανάγκες του πελάτη και της ποιοτικής διαφοροποίησης, έχοντας, παράλληλα, θεμελιώσει πάγιες συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών παγκόσμιου βεληνεκούς. 

Σήμερα, η νέα γενιά επιχειρηματιών απαρτίζεται από τους πρώτους εξαδέλφους Δημήτριο και Ανέστη Μαμάτσιο, οι οποίοι με τον προσήκοντα ζήλο και πάθος για τη δουλειά τους, μάχονται καθημερινώς για την εδραίωση της θέσης της επιχείρησης στην τοπική αγορά, ενώ, αποβλέποντας παράλληλα στην περαιτέρω αναπτυξιακή τους πορεία, έχουν επικαιροποιήσει τη νομική μορφή της εταιρείας σε κεφαλαιουχική. Έτσι, λοιπόν, διαβλέποντας στις ευκαιρίες του μέλλοντος, η εταιρία Ελαστικά Μαμάτσιος ΙΚΕ συσσωματώνει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αναπτυξιακή δυναμική δεκαετιών, που έχει, πάγια, ως νευραλγικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Στη σημερινή της δομή απαρτίζεται από τους:

Ανέστης Μαμάτσιος του Ιωάννη, πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΑΤΕΙ Κοζάνης. Είναι το πρόσωπο που έχει εστιάσει εν τω βάθει στην επικοινωνία με τους πελάτες, ταυτίζοντας την φυσιογνωμία του με την έξωθεν εικόνα της επιχείρησής μας. Κατέχει το 35% των μετοχών.

Δημήτρης Μαμάτσιος του Λεωνίδα, πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA (Master in Business Administration) του πανεπιστημίου Πάφου. Είναι το πρόσωπο που έχει επιφορτιστεί τη διαχείριση και τη διοικητική υποστήριξη της επιχείρησής μας. Κατέχει το 50% των μετοχών.

Ιωάννης Μαμάτσιος του Δημητρίου, τεχνίτης ελαστικών. Είναι το πρόσωπο που, μέσω της εμπειρίας του, γεφυρώνει τις παλαιές αξίες με το σήμερα. Κατέχει το 15% των μετοχών.